Fűtés szerelés, karbantartás - 06 70 450-2421
Szolgáltatásaink

Típusok amiket javítunk

Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Buderus, Chaffoteaux, Colibri, Demrad, Dég, Éti, Fagor, Fég, Ferolli, Gorenje, Hajdu, Héra, Hermann, Hőterm, Hoval, Hydrotherm, Idropi, Immergas, Indesit, Junkers, Kolibri, Lampart, Mora, Nextra, Ocean, Pelgrim, Quadriga, Radiant, Radson, Safoto, Saunier duval, Svt-w, Stiebel-eltron, Termomax, Thermotéka, Vaillant, Vesta, Vezuv, Viessmann, Westen, Weishaupt, Wolf, Zanussi

Klíma karbantartása, szerelése

BudaKlíma - klímaszerelés, karbantartás »
www.budaklima.hu

Split klíma beszerelés 3 méteres távolságig brt 75.000Ft!

Kérje ingyenes felmérésünket: 0620/ 4040-404 vagy 0630/ 732-8128

email: info@budaklima.hu

5 év garancia minden klímaszerelési munkálatra!

+1 ajánlatunk: az első évben ingyen kapja tőlünk klímája karbantartását!

A beépített anyagok minősége, és a szakszerű munkavégzés garantálja, hogy klímája hosszú ideig tökéletesen üzemeljen! A készülékekre a gyártók szerinti garancia érvényes.

Mindegyik kollégánk végzett épületgépész, és klímás szakember, nagy szakmai gyakorlattal!

Ha klíma beszerzésen gondolkozik, keressen minket bizalommal, segítünk választani!
További informáiók, elérhetőség: www.budaklima.hu

Klímák karbantartása, tisztítása kedvező áron, Budapesten és környékén!

Az ár tartalmazza a kiszállási költséget is!

Budapest és vonzáskörzetében ingyenes felmérés!

Gondoljon időben klímája tisztítására, karbantartására, hogy sokáig használni tudja!
További informáiók, elérhetőség: www.budaklima.hu

 

Fűtés klímával

A mai korszerű, inverteres klímákkal nagyon jó hatásfokkal és komfortosan lehet fűteni a lakásunkban. A közkeletű tévhittel ellentétben ezekben a klímákban nem fűtőszál melegíti a levegőt mint a hősugárzókban hanem hőszivattyú készíti a meleget a klímában lévő hűtőközeg összesajtolásával és kitágulásával. A fűtő üzemmódban a klímában fordítva működik a hőáramlás és belül képződik a meleg míg a kinti hőcserélőt hűteni fogja a készülék. Az inverteres klímákkal akár -20 fokos kinti hőmérségletnél is lehet fűteni, igaz ekkor már jelentősen rosszabb a hatékonysága mint amikor kisebb hőkülönbséget kell kiegyenlítenie. A fűtésre használt energia a kinti hőmérséglet csökkenésével párhuzamosan növekszik. Mindegyik klímának van egy hatásfok görbéje ami azt mutatja, hogy 1 egység villamos energiából hány egység hőenergiát képes leadni a készülék és milyen külső hőmérsélet mellett. Ez a COP érték ami a klíma hatásfokát mutatja.

Ha érdekli Önt az energiatakarékos és gázfüggetlen fűtés klímával akkor kérem keresse fel honlapunkat és kérjen erről információt. Egy ingyenes és kötetlen felmérés alapján elkészítjük árajánlatunkat az Ön lakásának a fűtésére is, akár napelemes rendszerrel kombinálva a klímát.

BudaKlíma - klímaszerelés, karbantartás »
www.budaklima.hu